zondag 22 april 2012

Even iets anders dan quilten en kantklossen

Even iets anders dan kantklossen en quilten .
Met Romy ons kleinkind op de fiets naar de Lutte .En het is mooi weer .
Maar onderweg vraagt opa aan Romy :Romy zullen wij ergens wat gaan eten ?Heb jij ook honger? Jaaaa zeg Romy ,ook een ijsje zeg Romy .Heb jij ook zin zeg opa tegen oma ,en oma heeft ook wel zin in iets te eten .

Romy pakt een plakje komkommer en zeg die lus ikke nie, en legt het plakje komkommer bij oma in het bord.En toen we alles op hadden ,pakte Romy de ijs kaart en zeg :Opa oma die vind ikke wel lekker en die vind ikke ook wel lekker .Welke wil je dan vraagt oma .Nog even bestudeerd  Romy alle ijsjes die op de kaart staan  goed.
En roept dan :Die wil ikke.Opa gaat bestellen samen met Romy .Maar het duurt Romy wel wat lang voor het ijsje er is en ze begrijpt niet goed waarom het zo lang duurt.Ze vindt ook dat oma maar eens moet gaan kijken waarom het ijsje nog niet komt .oma zeg ze brengen het zo 
Maar Romy vindt dat het wel heel lang duurt.Oma kijke roept ze weer.Kom oma kijke.
En ja hoor daar komt Romy's ijsje 
Zo en nu weer op de fiets en oma moet nog een paar boodschappen doen .En toen opa en oma even later bij de kassa staan zegt opa tegen oma heb jij dat ook in het winkel wagentje gedaan? Oma kijkt en ziet er van alles liggen wat oma niet heeft gepakt .En oma kijkt opa aan en zegt :Nee dat heb jij er toch in gelegd ??
Nee ik niet zeg opa.
Dat word duur boodschappen doen zo zeg opa.En oma kan haar lachen niet in houden.Zo en nu wil Romy nog even naar de speelgoed winkel
In het winkel centrum staat een grote stoel .En die moet Romy even uitproberen.

Zo cadeautje gekocht na lang zoeken .En nu op de fiets Romy naar huis brengen 
En opa en oma dood moe naar huis .Maar opa en oma hebben er wel van genoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten